Lunch på Violgatan. ...

Lunch på Violgatan. Har haft en jättemysig lunch med mormor, syster och kusinerna. Fick ätit min första jordgubbstårta för i år också! Nu är jag på jobbet. Det är varmt och tomt. Imorgon bär det av till Dalarna. Härligt!


Min vy

dsc00589 (MMS)

Min vy


Systembolaget

Systemet var inte roligt idag, vilket jag borde kunnat räkna ut på förväg. Tänkte dock att jag var smart som gick dit vid elva. Ni vet, folk jobbar osv. Fast det gör de ju inte alls i och med att köerna var kilometerlånga. Jag lyckades däremot för första gången i mitt liv hitta bästa kön och gled igenom den ganska snabbt. Tips: Sök dig alltid till de två köerna närmast ingången, de är av nån anledning alltid kortare än resten. Folk är typ lata och orkar inte gå hela vägen dit efter att ha plockat på sig sin dricka. Detta gäller alltså systemet i Kungsbacka. 

Nog om det. Såhär såg jag och
Elin ut på Midsommar förra året.
Jag vill ha en köpt krans i år igen!  



Och en sånhär söt liten stång gjorde vi för typ 5 år sedan:


Förväntningar

På fredag är det midsommar. Det skall firas i Fjärås på Maskrosstigen med gamla och nya vänner. Något säger mig att det kommer bli himla fint. Ser fram emot detta!


Nästa vecka, onsdag, åker jag och Osc upp till Rättvik. Förhoppningarna på spelningen med Arcade fire i Dalhalla är stora. Vet inte om jag skall sänka ribban lite, men jag hoppas och tror på dem! Som jag nämnt tidigare har jag snart fått se alla mina "måste-band". Coldplay - check. Antony & the Johnsons - check. The Killers - check. Snart check på Arcade fire och efter det är det bara The Shins som fattas! Dock bör den där listan snart fyllas på med ny musik som maxat mina öron.



Förresten! Om ni inte redan har sett Garden state (som ni ser att denna Shins låten är med i), så måste ni göra det! En fantastiskt film. Se och avgör själva.

Gött kött

Måste nämna helgens festligheter också!
Grillningen i fredags var mys och förfesten i Mölndal med utgången på Nef med Björns gäng + fler var fantastiskt kul! Som alltid. En mycket lyckad helg. Igår var vi dock halvt döda. 

Idag tog jag och Emely bilen till Varberg. Hämtade ut min skittenta, tog en fika och kikade på rea:n som satt igång. Köpte en sjal som jag tittat på länge, trots mitt köp-stopp. Fast den kostade ju bara 64:-... En lunch ju!  

Kärlek



Så jävla fint tal!
Och de är ju så kära.
Och hon är ju så vacker.
Och ja, jag gråter.

Bröllopet var som den mest romantiska, blödiga filmen man kan tänka sig. Fast på riktigt. 

Woho, den har kommit!

dsc00575 (MMS)

Woho, den har kommit!


Jobbajobb

Idag jobbar jag tredje dagen på Myra för i år. Kommer snabbt in det, sysslorna är samma som förra året. Växlar pengar, kokar kaffe, laddar korv, plockar upp/fyller på varor, hänger med Matz, svarar på frågor, sopar/skurar golv, charmar gubbar och vattnar blommor. Typ. Jag gillar't, hyffsat bra tempo och trevliga människor! Nu kan det fina vädret få komma bara.

I brist på annat

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej, men vi är fb-vänner, haha.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja.
3. Vad åt du senast? Mamma scans köttbullar, makaroner och ketchup. Lyxigt.
4. Har du fått någon komplimang idag? Nej.
5. Har du varit med i en rättegång? Nej.
6. Är du polare med grannarna? Skulle vara Willy då!
7. Vilka länder har du bott i? Sverige.
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? I lördags, från Landvetter.
9. Har du haft en stalker? En oskyldig sådan i sånna fall.
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Maria Blåberg. AC/DC-Uffe, DJ Frog. De två sistnämnda var vikarier under en tid på högstadiet. Annars vet jag inte om jag haft några fler "riktiga" musiklärare.. Anna-Lena Brunzell??!
11. Hur bra är din syn? Bra, bättre på höger än vänster ögat.
12. Var är dina syskon just nu? I Göteborg. Just slutat jobbet/praktiken för dagen, tror jag.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Åh, det kommer jag inte alls ihåg nu. Blankt i huvudet.
14. Vem ringde dig senast? Oscar
15. Vilken tid gick du upp imorse? 09:02
16. Vad ska du göra i helgen? Grillfest hos Elin, jobba och typ Slottsskogen/Nef=Björn 
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Det låter bra, det ska bli skönt att få hem mitt hjärta!"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Tog på? Ola Salo för en herrans massa år sedan. Jag fick en kram! Annars såg vi Idol-Cissi på Landvetter, om man kan kalla henne för kändis.
19. Vad finns i din bakficka? Ett kvitto.
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov.
21. Vad är det första du gör på morgonen? Går på toaletten.
22. Vad ska du göra efter det här? Surfa nätet.

True blood



En strålande bild som beskriver Sam, Soki, Eric och Bill riktigt bra. Haha. Jag vill ha True blood NU!

Back on track

Har haft en otroligt skön och härlig vecka med tjejerna på Mallorca!

Några ord som beskriver resan:
Sangria, sol, bad, mat, BRITTER, Pashas pub, Palma, shopping, Sofie-halsband/armband, rosé, nattbad, Chilli lounge, moln, Pedro, bränd hud, Tunél, osv.

Nu skall jag snart bege mig till Tandvårdsgruppen. Mamma skall ta sig en kik på min visdomstand som värker och är inflammerad, typ. 

Mer? 

På onsdag börjar jag, precis som förra sommaren, jobba i kiosken/kansliet på
Myra golf.

Det var allt för nu. Får se om jag orkar lägga upp lite bilder från resan. Har dock inte så många, Maria är ju mästerfotografen.

Mot Mallis och Maggis

Vid tre går planet till Mallorca, woho! Nu väntar sol, bad och drinkar. Det kommer att sitta fint!

ps. Om ni vill se mina 15 SECONDS of fame så måste ni titta på Kniven mot strupen, tv3 på torsdag. Det kan hända att jag seglar förbi i tv-rutan. Tänkte att ni inte ville missa det ;) 

Adios amigos!


Flyg nyckelpiga, flyg

De här nyckelpigorna från bluebox hade jag gärna satt i öronen!


Säsong 6

OMG!

Jag är ju inte hemma nästa vecka, så nu har jag streamat säsongsavslutningen av Grey's anatomy. Pulsen går på högvarv. Det är nog den bästa säsongsavslutningen genom tiderna. Jag var engagerad till max. Tårarna rullade, pulsen dunkade och musklerna var spända. Vilken pärs. Det är såhär det skall vara!!! Grey's är tillbaka på toppen.

Kvällsmat!

dsc00561 (MMS)

Kvällsmat!


Sommarlov...

Mitt allra sista. Så sa jag året innan jag tog studenten med. Men det var ju inte riktigt sant. För då visste jag inte om jag skulle plugga vidare. Det gjorde jag ju. Till vintern är jag färdigutbildad och nästa sommar är jag förhoppningsvis ute i arbetslivet, "sommarlov" kommer då att heta "semester". Så nu ljuger jag inte när jag säger att det här är mitt sista sommarlov. För det är det. Finito. Bäst att njuta!

     

Första sommarlovdagen:
- Växla in svenska kronor till euro.
- Fika med papi.
- Lapa sol på altanen.
- ?