Herr Kantarell

dsc00895 (MMS)

Herr Kantarell


Fullt ös, medvetslös

Wäääääääh. Efter den här kursintroduktionen vet jag inte hur jag ska orka i höst. Kan ju säga att det kommer vara fullt upp fram till den 14 januari. Och jullov, vad är det?!

Slutspurt

Imorgon börjar skolan. Nu är det slutspurt. Sista terminen. Har varit ledig från skolan i nästan 3 månader. Det blir en omställning att börja plugga, ha massa måsten och gå upp tidigt igen. Fast ganska skönt med lite rutin ändå. Jag och Elin satt och pratade om framtiden när vi fikade tidigare idag. Spännande. Undra hur livet ser ut om ett år?! 

Nu när hösten tågar in är det väl dags att förnya mitt Sportlife-träningskort också. Såg att de hade ett nytt pass att erbjuda nu. Dancefusion. Tror det är något för mig. Och Jenny ;)     

Erik Enocksson

Det här berör mig. Vem behöver sjunga när musiken säger sitt?


Konsumenten



Dagen har spenderats i Ullared med Maria, Lisa och Matilda! Fyndade på som bara den. Kom hem med två välfyllda, tunga påsar. Har pillat i ordning med allt nu. Det är det roligaste. Lägga upp alla varorna på sängen, se vad jag köpt, hissa och dissa inköpen och sedan placera dem där de skall vara. Jag är sjuk. 

Ikväll har jag myskväll med mig själv. Har tagit en lång dusch, krypit i myskläderna, laddat med cola, lantchips + häxvrål och väntar på att sätta in The Duchess i dvd-spelaren. Ett köp från idag. Kostymdrama med Kiera Knigthley. Jag har dock svårt för henne, men what the fuck, filmen kan vara bra ändå! 

Det verkar i övrigt som att det blir en helt vit helg. Skönt, det var längesen sist. Kroppen behöver renas lite.      

Tillbaka till modem och fjärranslutning?

Har fått en del bra grejer gjort idag. Skrivit ut kurshandböcker, lämnat studieförsäkran, gått igenom kurshandböcker och kopierar nu över filer (texter, bilder, musik) från min dator till Oscs bärbara hårddisk. Har insett att behovet av en ny dator är STORT. När jag surfar runt är det som att sitta på ett gammalt modem från 1996. Jag har varken tålamod eller tid till det, snabbt skall det gå. Känner dock inte för att lägga ut pengar på en ny dator OCH Office. Men behovet i det här fallet går dock inte att ignorera. Examensarbetet och övriga skoluppgifter kräver Office och en fungerande dator.  I-landsproblem.   

Honhäng

Idag har jag hängt med Jenny, Lisa och Maria. Tanken var att vi skulle golfat , men vädret tillät inte riktigt det. Istället blev det lite shopping, en lunch (då även Anna kom och gick) samt några avsnitt av Beverly hills, första säsongen, hemma hos mig. Paladium-skorna (90-TAAAAAL) som ni ser i föregående inlägg fyndade jag för 175:-

Det var endast det lilla jag ville dela med mig av idag. Hej, hej.


Mitt fynd!

dsc00638 (MMS)

Mitt fynd!


Funderar på en sak...

Vad är grejen med att mer än hälften av alla facebook-användare missbrukar ordet AWESOME??!

Välen 2.0

Helgens stora händelse var kräftskivan på Välen. En himla rolig tillställning med fint folk, bortsett från rabies-bruden då (alla inblandade vet precis vad jag menar). Vi kräftade och räkade, sjöng, dansade, sprang genom en kolsvart skog på jakt efter dansbanan och tävlade om musiken, typ. Stian-gänget hade gjort egna snapsar som smakade allt annat än gott. Men flaskorna var fina! (På bilden är de dock tomma, som ni ser).


Foto: Peter Ivarsson


Nu väntar jag på nostalgi i form av Fångarna på fortet! Gänget är intakt bortsett från Fader [Forah], finns han inte längre? :(


Boots are made for walking

Fick nyss ett roligt, lite chockerande och smickrande samtal som det tåls att tänka på! :D

Imorgon är sista jobbdagen på Myra. Sedan väntar en veckas "semester" innan skolstart. Än så länge är planerna kräftskiva på Välen och en tripp till Gekås. Låter himla bra.

Har fönstershoppat idag. Lite småjobbigt ändå när kontot ekar tomt. Såg massor av fina höstkläder och skor. Jag vill ha dessa från Dinsko! Eller något annat snarlikt snörlikt. Höhö. 

Midcut boot


Omtentan är avklarad. Har skrivkramp. Den...

Omtentan är avklarad. Har skrivkramp. Denna var värre än den första och då gjorde jag bara om en del. Får se hur det går, orkar inte bry mig. Har fikat med josefin och sabina, det var kul att träffa dem! Nu väntar jag på tåget hem, sedan blir det jobb. Klart, slut.


ABC

Den här vill jag ha att klottra i. 19:- på Lagerhaus.

Fantastiska räven

Om ni vill se en mysig, underhållande, må-bra film tycker jag att ni ska lägga vantarna på Fantastic Mr. Fox. Jag satt med ett leende på läpparna genom hela filmen. Snygga animationer är det också.



I lördags hade vi spontanfest i ladan på Myra. Folket som var där och det stora dansgolvet med discokulan gjorde att det inte gick att misslyckas! Fint. 

Dripp dropp

När det regnar i augusti känns det alltid som att hösten har kommit. Är den här för att stanna? Jag är inte riktigt redo än. Skola, c-uppsats och examen. Shit pommefritte.

Har börjat känna igen mig dock. Dricker kaffe och pluggar tenta. Hoppas att det går bättre denna gången. Fast med den där människan som rättar så vet man aldrig hur det slutar. To be continued.  

Dagens skörd!

dsc00636 (MMS)

Dagens skörd!


Jätte-plocke-pinn

Hur kul vore inte det? Slänga upp ett par gigantiska pinnar på gräsmattan och plocka loss!
Finns för 99:- på Bolagret. Jag är sugen.




Lantliv i Alingsås

dsc00634 (MMS)

Lantliv i Alingsås


BRÄDA laptopstöd

Det här laptopstödet från Ikea ska jag bara ha!! Matchar inredningen också. Bättre kan det inte bli.

BRÄDA Laptopstöd svart/vit Bredd: 42 cm Djup: 30 cm Höjd: 21 cm Max. belastning: 10 kg
BRÄDA Laptopstöd svart/vit Bredd: 42 cm Djup: 30 cm Höjd: 21 cm Max. belastning: 10 kg

Ikväll blir det troligtvis bio. Inception. Dicaprio-temat fortsätter.

Allt händer i augusti

Varför händer allt alltid i augusti?! Veckorna och helgerna är smockade med "aktiviteter" och en sak får väljas bort för en annan eftersom det händer samtidigt. Jenny hade en teori om att folk inser att de inte fått tummen ur till att utföra de planer de hade i sikte i juni och juli. Då är det bara augusti som kvarstår av sommaren och ljuset innan hösten och mörkret gör sitt intrång. Jag är beredd på att fullt ut hålla med henne. Så måste det helt enkelt vara.


Skiathos var förresten underbart! Åt på nya restauranger varje dag, badade i underbart vatten, besökte olika stränder, åkte båt, drack drinkar och vin och Mythos, njöt av underbart mysiga gränder samt lyckades med konststycket att få en katt till att bajsa och kissa mig i huvudet. Mindre kul dock.








Sen vi kom hem från resan har jag jobbat, grillat med min fina familj, fått höra om Caroline och Staffans vistelse i Vietnam samt spelat lite golf och badat jacuzzi. Sommaren fortsätter!