Såsar, kamp och unibrow.

Idag har jag och Osc en sås/mysdag. Inget vettigt blir gjort, och onyttiga saker äts. Gluttar på OS och läser. På menyn idag står det Texmex-wraps som de tipsar om i Studentkokboken (Nicotext). Ikväll blir det film, Darling, samt godis och chips. Är liiiite sugen på en promenad också, fast bara lite.


Mitt lag vann 5-kampen! Jag var inte lika värdelöst, dålig som förra året. Kom riktigt bra till på Tanka bilen och Galoppbanan. Fick även till några träffar på luftgevärsskyttet trots min något tveksamma uppställning (Ihopknipna ben och geväret liggande i handflatan ovanför axeln). Ruinerade mig dessvärre på Restaurang Tyrolen. Ett glas rött kostade 59:-. Det är en hel flaska på systemet ju, illa.


Jag har en fundering. På kvällarna/nätterna när jag ställer mig framför spegeln och tvättat mitt ansikte ser jag helt plötsligt ögonbrynshår som är så pass långa att de bör nopprats bort men som jag av någon anledning inte upptäckt tidigare på dagen. Är det för att lamporna på något skumt sätt får extra bra ljus på nätterna? Eller är det för att man blir extra blek så att brynen framträder tydligare? Jag förstår inte. Det är samma sak varje gång, så nu kände jag att det var tid för mig att dela med mig av tankegången. Är det någon som upptäckt samma sak, eller är det bara jag som är konstig?


Frida Khalo hade nästan unibrow

Kommentarer
Postat av: jenny

jag lovar att när du börjar se ut som frida khalo så ska jag säga till :p. nä,men vissa speglar ska man helt enkelt inte titta i anser jag. jag gillar 2½ men också..mest den lilla killen. har du sett den? puss

2008-08-23 @ 17:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback