Åk på spa

Tillbaka från en grym spavistelse på Stengungsbadens yacht club. Har haft det riktigt härligt och mysigt.

Spaavdelningen hade en stor bassäng och massa olika pooler som t ex jacuzzi och varma källor, plus ett bastulandskap och gratis fruktbuffé. Hade kunnat hoppa runt mellan poolerna i en oändlighet, men fingrarna skrumpnar ju ihop av allt vatten.

På kvällen fick vi tvårätters middag i restaurangen. Till förrätt var det någon skaldjurskompott och till huvudrätt blev det kalvkött med tillbehör. Var riktigt gott. Efter middagen satte vi oss och drack i baren. Då entrade Svänzons scenen. (Vad är grejen med efternamn, z:n och fulstavningar i dansbandnamn?!). Mjäkiga Jens som var med i Idol, och kom trea (?), för några år sedan var tydligen sångare i bandet. Det var ren underhållning att skåda folket som svängde sina lurviga till musiken. Det var speciellt en man som förgyllde hela kvällen med sin dans. Han svängde loss som en discodansande Mr Bean med lassoarmar och gjorde förtjusta utrop hela tiden och glömde bort tjejerna han dansade med. Murder on the dancefloor.

Kvällen var hur som helst riktigt svennig och rolig, och allt som allt kände man sig väldigt ompysslad och avslappnad under hela dagen. Alla borde åka på spa!    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback