När olyckan är framme

Det var en händelserik bilfärd till skolan idag. När vi kommit halvvägs på E6:an möts vi av massor av blått blinkande ljus. Längs vägkanten stod det brandbilar, poliser och ambulanser och ner på ett gärde ligger en voltad bil. Olyckan hade nog precis skett för det hade inte kommit ut något på radion och det kom körande ambulanser och brandbilar i ilfart på motsatt körbana (antagligen från Varberg). Vi blev illa berörda. Hoppas att den som satt i bilen klarade sig... Det verkade vara en singelolycka i alla fall eftersom de andra bilarna som stannat längs vägen inte hade några bucklor på sig.

När vi var påväg in mot Varberg råkade vi ut för nästa förare. Bilen som körde framför oss vinglade som bara den, var hela tiden snäppet nära att köra över i fel fil, dessutom blinkade den hej vilt utan att byta över. Vi vågade inte köra om. Polisen kom dock och lade sig mellan oss. Vi tänkte att de skulle stanna föraren, men icke. Antagligen kom de direkt från olyckan på E6:an, så våran teori är att de inte ens noterade hur bilen framför dem vinglade. Vi var i alla fall övertygade om det var ett rattfyllo. 

Det var det. 

Nu skall jag snart gå och köpa lite thai. Så sjukt tråkigt att laga mat till sig själv.   

Kommentarer
Postat av: elin

när var detta? skönt att jag missade det :)

2008-11-14 @ 21:25:14
Postat av: Mary

usch och fy. sånt är inte roligt att bevittna/ vara med om :( hoppas ni har/ har haft en fin kväll med idol o så, saw 5 var väl sådär :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback