Hoho, finns det några snälla barn?

Idag var det som sagt sista VFU:n, barnen var väldans mysiga dagen till ära. Fick frågan om att vara tomte på förskolans fackeltåg i slutet av november, så så får det bli. Skall sitta i skogen och vänta på barnen och deras föräldrar, med en lykta och en säck med små julklappar. Haha. Det blir en intressant upplevelse. Har aldrig varit seriös tomte tidigare. Får hoppas att det inte spöregnar den dagen bara. Det gjorde det tydligen förra året. Det året glömde även tomten av att att det skulle komma 4 olika grupper. Så när den 4:e gruppen kom till platsen fanns ingen tomte där. De gick runt och ropade på tomten, men ingen tomte svarade. Det resulterade i att barnen började gråta. Allt var tydligen ganska hysteriskt. Så när gruppen börjat resonera om att "tomten kommer nog nästa år istället" så kommer en bil körande, och ur bilen slänger sig en halvspringande-haltande tomte med käpp. Så det slutade ju bra i alla fall, men såg nog ganska komiskt ut. Jag skall i alla fall försöka dra ner på dramatiken i år, vill ju inte ha en grupp gråtande barn i skogen... 

Imorn är det HUT-dag i skolan (Hållbar utveckling bla bla). Ser sådär fram emot det. Har gått igenom det så mycket så jag känner mig ganska mätt, liksom. Mitt medvetande finns ju där, fast man kan ju alltid bli bättre.    

Kommentarer
Postat av: Joakim

Låter lite som en borttagen scen från något i stil med Sunes Jul =P



Har varit tomte seriöst två gånger, var faktiskt riktigt roligt. Hoppas du slipper dramatik och regn då, och om du har riktigt tur så kanske de hunnit falla lite snö =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback