Nattliga aktiviteter

Idag är det riktigt mysväder. Har ätit morotskaka och druckit massa kaffe. Jag och Oscar har hyrt film till ikväll. The boat that rocked. Skall laga nån kyckling-pasta-grekisksmak-göra att äta sedan. Får se hur gott det blir, det lät smaskigt i receptet i alla fall.

Kulturnattan igår med spelningen på torget blev väl som man tänkt sig. Nästan inget folk var där vilket bidrog till en jobbig känsla eftersom man kände med artisterna som spelade gratis och typ inte fick nån uppskattning. Det var bra i alla fall och de visade spelglädje ändå. Teodor Jensen spelade lite The Plan låtar och Ebbot körde Johnny Cash's, Hurt. Den är så himla fin. Ååååååååh.

Maria (inte Holmbergaren utan Johanssonaren) var också där och kikade. Hon följde med oss hem en sväng efteråt och pimplade lite vin. Himla kul! Vi hade lite att ta igen. Några år eller så ;)



Under natten till idag, vid 05:00 eller nåt, vaknade jag av ett sjukt ljud. Det lät som ett enormt jet-plan landade på torget eller nåt. Hela lägenheten skakade dessutom. Var tvungen att kika ut genom fönstret för att se vad det var. Då visade det sig att det var en liten lastbil som körde runt med gula blinkande lampor. Fick det inte alls att gå ihop att denna sak gjorde sådant väsen ifrån sig. Vad kan det ha varit? Inte en renhållningsmaskin i alla fall, för den hade inga borstar fram. Väldigt skumt. Den körde typ runt i en halvtimma och lät. Mycket störande.   

Kommentarer
Postat av: Lisaaaa

Det låter som han sjunger "my SWEDISH friend"!?? :)

Du får dina pengar för räkorna cash på fredag. Försökte sätta in igår men det funkade inte! Sorry att det har dröjt! Pusssis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback