Idioti

Nu får vatikanen ta och ge sig och se till att göra en sinnesundersökning.

Läste alldeles nyss på blocket.se: 

"Vatikanen: Vara gay orsakar pedofili

Världen 13 apr 14:12

Vatikanen skyller nu de många sexuella övergreppen inom katolska kyrkan på homosexualitet. En av Vatikanens mäktigaste ledare säger att det inte är livet i celibat som orsakar sexövergreppen mot barn utan homosexualitet.

Kardinal Tarcisio Bertone kallas ofta "vicepåven" eller "påvens utrikesminister". Han jämför nu homosexualitet och pedofili och påstår att det finns en koppling däremellan.

- Många psykologer och psykiatriker har visat att det inte finns någon relation mellan celibat och pedofili. Men många andra har visat, har jag nyligen fått veta, att det finns en koppling mellan homosexualitet och pedofili. Det är det som är problemet, sa kardinal Tarcisio Bertone enligt Huffington Post under ett besök i Chile på måndagen."

Ska man skratta eller gråta?!

Kommentarer
Postat av: jms

kära kära nån. det värsta är att detta faktiskt sker och inte tas hand om på rätt sätt och att barn råkar ut för detta och man ser på kyrkan som "det finaste och godaste". det bästa är att man själv slipper träffa idioterna i fråga. då vet jag fan inte vad som hade hänt.

2010-04-13 @ 22:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback